04/03/2021

WALKINN’ WITH PAUL AERTS

De verschillende collegas die Paul kende vanuit de tijd dat hij bij RES/Ivanti werkte hadden het al vaker gezegd: ‘Die Paul, díe moeten we aannemen!’. En dat bleek een gouden tip… Inmiddels is Paul alweer bijna vier jaar werkzaam bij Innvolve en niet meer weg te denken binnen het OPS team.  

 HR Manager Sanne nodigde Paul uit voor een wandeling waarin Paul vertelt over wat werken bij Innvolve voor hem betekent, zijn passie voor Cloud én…. zijn oerhollandse guilty pleasure! 

WAAROM HEB JE VOOR INNVOLVE GEKOZEN?

Ik merkte dat ik in dat punt in mijn carrière de behoefte had een stapje verder te gaan; de detachering in. Voor mij was het tijd om meer te gaan zien en voor verschillende klanten te werken en projecten te doen. Op die manier ben ik bij Innvolve terechtgekomen. 

WAT BRENGT INNVOLVE JOU?

Wat de naam al zegt; betrokken zijn met je klanten en de klussen die je hebt. En natuurlijk met je collega’s. Het gevoel dat we met elkaar hebbenInnvolve is net een familiebedrijf qua sfeer en omgang met elkaar. Ik voelde mij vanzelf Innvolver, want je hoort meteen bij het team. Het mooie is dat dat echt vanzelf gaat 

Wat maakt werken voor Innvolve zo gaaf?

De diversiteit in het werk maakt werken voor Innvolve ontzettend leukVooral ook omdat het werk allesbehalve eentonig wordt. Innvolve als bedrijf, de dingen die ze doen voor medewerkers, is voor mij reden dat dit een plekje is waar ik nog lang blijf! 

Wat zijn voor jou de gaafste projecten?

Dat zijn eigenlijk tot dusver twee dingen. Enerzijds het project bij Concordia de Keizer, wat ik samen met Roel en Willem heb gedaan. Het migratieweekend van het een naar het andere datacenter, daar kijk ik met een goed gevoel op terug. En bij Vecozo was in de laatste periode ook een gave transitie naar de Azure Cloud. Vooral op de front-end hebben we het denk ik heel goed gedaan. We hebben daar iets heel moois neergezet. Als onderdeel van een projectteam pakte ik mijn eigen deelprojecten op, wat uiteindelijk resulteert tot het afronden van het geheel project met z’n allen.  

Wat is je guilty pleasure als je thuiskomt van het werk?

Het eerste wat ik doe als ik thuiskom is wat quality time hebben met mijn dochter. Maar mijn guilty pleasure, als we het bijvoorbeeld hebben over eten, zijn toch wel koekjes. En dan met name stroopwafels. Die gaan ook altijd mee naar kantoor!