03/03/2021

WALKINN’ WITH DENNIS VAN BEERS

Wie had in 2011 gedacht dat Dennis van Beers, nog groen achter de oren en net afgestudeerd aan de Tilburg University, zo’n carrière en groei binnen Innvolve zou doorlopen. Begonnen in het supportteam is Dennis inmiddels doorgegroeid tot een ervaren Business Analist, die met gemak tussen de Business en IT laveert. Maar nog belangrijker; tot een onmisbare teamplayer en geliefde collega binnen het Innvolve team.

De wandelschoenen werden daarom uit de kast getrokken en HR-manager Carolien nam Dennis mee over De Loonse en Drunense Duinen waar zij spraken over zijn werk, zijn ambities en wat het voor hem betekent om Innvolver te zijn.

WAAROM HEB JE VOOR INNVOLVE GEKOZEN?

Door de professionaliteit, gemoedelijkheid en het vertrouwen dat ik bij Innvolve voelde. Dat straalde er meteen uit. Dat, samen met de mensen die er werken, bracht mij bij Innvolve. En dat heb ik goed aangevoeld! Door de betrokkenheid dat het bedrijf naar de collega’s heeft, je bent écht een persoon en geen nummertje, maakt dat ik er na acht jaar nog altijd met heel veel plezier werk. Mijn persoonlijke ontwikkeling en privéleven worden meegenomen in elke overweging en daar is heel Innvolve ook bij betrokken.

WAT BRENGT INNVOLVE JOU?

Ik ben onderdeel van een toffe club. Gezelligheid, dat je samen ergens voor gaat met je collega’s. Samen boksen we iets voor elkaar en met hard werk zetten we iets moois neer. Het is zowel uitdagend als leuk, want naast dat harde werken wordt er ook veel gelachen. Dat is voor mij de perfecte combinatie. Ik zit soms tot laat te werken, maar daarna drinken we dan wel een biertje met elkaar 

Sinds ik bij Innvolve werkben ik flink gegroeid op professioneel vlak. Innvolve houdt mij waar nodig een spiegel voor en ik word uitgedaagd én gefaciliteerd om die groei waar te maken. Mijn ambitie lag in de combinatie tussen mijn achtergrond (organisatiewetenschappen) en IT. Innvolve heeft mij de kans gegeven om daarin te ontwikkelen en deze ambitie waar te maken. Zodoende ook op een servicedesk-positie gestart om het IT-landschap in de volle breedte te leren kennen. Van daaruit hebben we samen gewerkt aan het uitbreiden van mijn kwaliteit tot waar ik nu sta. En daar ben ik heel trots op! 

 

Wat maakt werken voor Innvolve zo gaaf?

De passie en bevlogenheid van het bedrijf. Innvolve staat nooit stil. Ook intern is er constant ontwikkeling, en dat altijd met het oog op de mensen. Op dit moment vind ik het heel mooi dat we naar een strakke propositie gaan. Ik zie dat we steeds krachtiger worden in het veld en we blijven bij in het IT-vakAls ik over Innvolve vertel, kijken mensen me altijd aan van ‘Jij hebt een leuke werkgever!’Omdat we professionaliteit en fun gewoon weten te combineren. Met fun bedoel ik Kerst en Nieuwjaar, en uitjes met ‘de familie’. Want dat is het; een uitgebreide familie gebaseerd op vertrouwen en betrokkenheid. 

Wat zijn voor jou de gaafste projecten?

Wat er bovenuit steekt zijn toch wel de projecten waarbij je met Innvolvers samenwerkt. Met een club samen iets neerzetten, dat maakt het super leuk. Je wordt heel erg gewaardeerd door de klant als je mooie zaken neerzet. Het is zeker niet altijd rozengeur en maneschijn, maar ook daar heb je je collega’s voor. Mopperen mag én kanen daarna gewoon weer de schouders eronder.  

 

Wat is je guilty pleasure als je thuiskomt van het werk?

Als het een drukke dag is geweest, en ik rij van de klant naar huis, ga ik bij de benzinepomp een Fristi halen. Of van die kleine barbecue Doritos-zakjes. Dat is mijn geluksmomentje na een drukke dag. Ik ben totaal geen zoetekauw, maar dit vind ik echt heerlijk. Daarnaast heb ik van die periodes dat ik simpele Amerikaanse programma’s kijk als Jersey Shore, leedvermaak en ‘verstand op 0’.