TEAM INNVOLVE

Wij noemen onszelf Innvolvers. Team Innvolve draait om betrokken zijn. Het gevoel dat je het samen doet. Samen met elkaar én samen met de klant. Samen klaren we de klus.

En op gezette tijden gaat het gas er even af en genieten we. Zo is de Innvolver een beduchte deelnemer aan diverse sportevenementen, besteden we extra aandacht aan onze gezinnen. En natuurlijk is er altijd tijd voor een informele borrel of pizzasessie. Work hard. Play hard.

Meet the team

Alexander

Gaat geen technische uitdaging uit de weg. Combineert graag rollen van engineer en servicemanager. Fervent klusser.

Andrew

Gedreven Modern Workplace specialist. Heeft zich sterk ontwikkeld op Azure en de Microsoft Cloud gebaseerde oplossingen.

Anne

Het creatieve brein van Innvolve. Verantwoordelijk voor alles op het gebied van Marketing & Communicatie.

Anthony

Deskundige .NET ontwikkelaar zonder poe-ha. Met ruim 15 jaar aan programmeerervaring heeft hij zijn sporen meer dan verdiend.

Bram

Over een paar jaar is deze trainee uitgegroeid tot een waardig generalist met specialisatie in .Net en softwaredesign. Game Development is daarnaast zijn grootste droom.

Carlo

Naast zijn functie als Modern Workplace Consultant specialist is Carlo helemaal in zijn element in de sportschool, tussen de gave auto’s én op een festival op z’n tijd.

Carolien

Onze sportieve en enthousiaste HR-manager die altijd klaar staat voor ‘haar’ Innvolvers. Heeft het schaarse vermogen écht te luisteren naar mensen.

Charlotte

Spin in het web op onze financiële administratie. Bij haar is onze boekhouding in goede handen. Warm, betrokken en zeer sportief.

Daniel

Staat gebruikers met raad en daad bij. Empathisch en altijd bereid te helpen.

Dennis

Beweegt als product owner en informatieanalist graag tussen de business en IT. Reisjunk in hart en nieren.

Walkinn’ with Dennis …

Emmelot

De female touch binnen het Development Team. Spreekt niet alleen perfect Chinees, maar ook de programmeertalen Javascript, C#, .NET, React en Angular heeft zij onder de knie.

Ewout

Spontaan, sportief, goedlachs en een makkelijke prater, dat is Ewout. Via een stageplek bij Innvolve het IT-vak ingedoken en inmiddels klaar om de IT-wereld te bestormen.

Walkinn’ with Ewout …

Femke

Onze Utrechtse Femke houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met talent. Dat van de Innvolvers én van haarzelf op de tennisvelden!

Frank

Goedlachse project- en servicemanager. Is in staat de mensen in zijn team tot een geoliede machine te maken. Staat voor zijn team en altijd bereid anderen te helpen

Freek

Salesmanager van Innvolve. Vakinhoudelijk bekwaam en gericht op de langdurige relatie. Weet het beste in mensen naar boven te halen. Brabantse roots, groot voetballiefhebber.

Henk

Een plezierige collega waar je op kunt bouwen. Is als geen ander instaat inhoud te combineren met het begeleiden van een team. Is daarmee de perfecte meewerkend voorman.

Mijn ambitie is helder: ik wil één van de beste VMware specialisten van Nederland worden. De coaching en begeleiding die ik hierin bij Innvolve krijg is zo precies wat ik nodig heb. Ik word volledig gefaciliteerd om mijn ambities waar te maken, in opleidingen, opdrachten én collega’s

Patrick Twisterling, Ops Engineer

Jeroen

Techneut in hart en nieren. Bijt zich graag vast in complexe IT vraagstukken.

Joe

Als het over reizen (bij voorkeur met de fiets) gaat, is Joe zéker van de partij. En zo snel als hij zich verplaatst op die fiets, zo gaat hij ook als een speer op de werkvloer.

Jorg

Zoek je gezelligheid, dan wandel je “ff” bij Jorg binnen. En hij is niet te stoppen; niet op de kartbaan (zijn ontgroening bij Innvolve) en niet in de IT.

Jorian

De eerste trainee die binnenkwam en hij bracht direct een bak aan kennis en gedrevenheid. Security is zijn ding en het ziet ernaar uit dat die certificeringen helemaal goed gaan komen.

Koen

Klanten zien Koen graag komen als vriendelijke en bovendien kundige infra cloudspecialist. Wereldwijs: Zuid-Afrikaanse roots en spreekt vloeiend Portugees.

Linda

Een enthousiaste verschijning, onze Linda. Als echte sales gaat zij geen commerciële uitdaging uit de weg. Altijd bereid klanten te helpen.

Walkinn’ with Linda …

Marc

Zoals Marc hebben wij er graag nog tien! Technisch op-en-top IT’er, maar vooral een hele fijne collega.

Marcel

Runde ooit zijn eigen kroeg, maar bestiert nu met eenzelfde Brabantse gastvrijheid en gezelligheid de backoffice van Innvolve. Ontzorgt en faciliteert op een fantastische manier.

Mark

Te vinden op het voetbalveld sinds ‘ie kan lopen, is als een echte Brabander altijd te porren voor de nodige gezelligheid.

Merav

Vriendelijk, charmant en begripvol; de ingrediënten voor een succesvolle Sales. Vanaf dag één zorgt Merav voor een frisse wind op kantoor én in het salesteam.

Patrick

“Nee, ik ben niet op zoek naar wat nieuws” is hét moment waarop deze recruiter ‘aan’ gaat. Tikkie onbesuisd maar altijd voor het goede resultaat. Zou Máxima nog op gesprek krijgen.

Walkinn’ with Patrick …

Patrick

Deze technische duizendpoot gaat geen uitdaging uit de weg. Op en top professional en verbinder van het team.

Walkinn’ with Patrick …

Paul

De Innvolvers die Paul kende vanuit de tijd dat hij bij RES/Ivanti werkte hadden het al vaker gezegd: ‘Die Paul, díe moeten we aannemen!’. En dat bleek een gouden tip… Inmiddels is niet meer weg te denken uit het OPS team.

Walkinn’ with Paul …

Paul

Zijn Innvolve-ontgroening was op de Padel-dag en het werd al snel duidelijk; hij laat zich niet uit het veld slaan. En Paul is óók nog eens hartstikke muzikaal.

Peter

Tot het bot gemotiveerde Cloud specialist. Met zijn ruim 15 jaar aan (technische) ervaring moeiteloos in staat te laveren tussen inhoud en aansturing.

Peter

Kritisch en zeer professionele Innvolver. Sfeermaker in menig project en met deze prettige eigenschap sterk in het presenteren van projecten, zowel intern als aan opdrachtgevers.

Vanaf het moment dat ik met Innvolve in aanraking kwam werd ik geraakt door de goede sfeer, betrokkenheid en warmte binnen het bedrijf. Het vertrouwen dat ik vanuit Innvolve krijg, zowel in mijn opdrachten als in mij als persoon, werkt bevrijdend. Ik ken geen ander bedrijf wat zo veel oog heeft voor mij als persoon en zo ver gaat om mijn ambities te ondersteunen.

Daniël Goossens, Modern Workplace Consultant

Peter

Bedenk het en Peter bouwt het. Zeer kundige en creatieve ontwikkelaar met Brabantse roots.

Rene

Onze ambitieuze sportieveling. Een support engineer die graag nét dat stapje extra zet. Altijd in voor een geintje, toeschietelijke en hulpvaardig.

Walkinn’ with René…

Rianne

Het salesteam schiet spontaan in de stress als Rianne een vakantieaanvraag doet. Naast commercieel natuurtalent is Rianne “de norm” als het gaat om doorzettingsvermogen en gedrevenheid.

Robbie

Kan uren praten over techniek, IT’er in hart en nieren en helemaal in zijn element als de beste oplossing door de complexiteit onmogelijk lijkt.

Roel

Onze Technische Tilburger. Verantwoordelijk voor alles wat met techniek te maken heeft. Zorgt daarnaast voor de nodige ‘schwung’ in het team.

Rory

Helemaal senior op het gebied van Intune, WVD, Microsoft365 en Azure. Met andere woorden; een onmisbare consultant binnen ons team!

Ruud

Algemeen directeur van Innvolve. Warm, coachend en betrokken bij Innvolvers en iedereen die Innvolved is. Begon ooit als ontwikkelaar maar “de wereld heeft aan mij geen goede programmeur verloren”.

Sanne

Steun en toeverlaat voor menig Innvolver. Zeer kundige HR manager die staat voor haar mensen.

Sanne

Hét aanstormend talent van Innvolve. In Marketing afgestuurd binnen Innvolve, en wij zijn er zeker van: van deze zeer getalenteerde young professional gaan wij nog heel veel horen!

Selina

Wint ongetwijfeld “Innvolve Next Topmodel” en is ook nog eens super vriendelijk. Het aanspreekpunt voor de leveranciers.

Steven

Steven is onze sportieve accountmanager uit Brabant. Sympathiek, bescheiden maar altijd het resultaat voorop.

Thijs

Gaat voor zijn doelen door het vuur – letterlijk en figuurlijk. Naast zijn OPS-engineer functie is Thijs ook nog brandweerman. Stoer!

Thimo

Leergierig en vooral heel gezellig. Deze trainee wil graag in de richting van Ecosystem van C# blijven én dat combineren met Azure.

Willem

Voor wie zich afvraagt wat het “INNVOLVE DNA” precies inhoudt. Loop een week met Willem mee en je hebt een feilloos beeld. Klankbord voor iedere klant wanneer complexe IT-vraagstukken zelfs hun beste IT’er boven het hoofd stijgt.

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures