TEAM INNVOLVE

Wij noemen onszelf Innvolvers.

Team Innvolve draait om betrokken zijn. Het gevoel dat je het samen doet. Samen met elkaar én samen met de klant. Samen klaren we de klus.

En op gezette tijden gaat het gas er even af en genieten we. Zo is de Innvolver een beduchte deelnemer aan diverse sportevenementen, besteden we extra aandacht aan onze gezinnen. En natuurlijk is er altijd tijd voor een informele borrel of pizzasessie. Work hard. Play hard.

Alexander

Gaat geen technische uitdaging uit de weg. Combineert graag rollen van engineer en servicemanager. Fervent klusser.

Andrew

Onze Manager Solutions en tevens gedreven Modern Workplace specialist. Heeft zich sterk ontwikkeld op Microsoft Cloud gebaseerde oplossingen.

Anthony

Deskundige .NET ontwikkelaar zonder poe-ha. Met ruim 15 jaar aan programmeerervaring heeft hij zijn sporen meer dan verdiend.

Bas

Creatiever dan onze Bas gaan we het niet krijgen; komt met de beste ideeën en is de trends eigenlijk altijd vóór.

Bram

Over een paar jaar is deze topper ongetwijfeld uitgegroeid tot waardig generalist met specialisatie in .Net en softwaredesign. Game Development is daarnaast zijn grootste droom.

Bryan

Bryan is letterlijk een onmisbare schakel binnen Innvolve; brengt business en IT samen zoals geen ander dat doet.

Carlo

Naast zijn functie als Modern Workplace Consultant specialist is Carlo helemaal in zijn element in de sportschool, tussen de gave auto’s én op een festival op z’n tijd.

Carolien

Onze sportieve en enthousiaste HR-manager die altijd klaar staat voor ‘haar’ Innvolvers. Heeft het schaarse vermogen écht te luisteren naar mensen.

Charlotte

Spin in het web op onze financiële administratie. Bij haar is onze boekhouding in goede handen. Warm, betrokken en zeer sportief.

Dennis

Beweegt als product owner en informatieanalist graag tussen de business en IT. Reisjunk in hart en nieren.

Dennis

Accountmanager bij Innvolve. Onder het mom “de klant is koning” is zijn kracht om de wens of vraag van de klant dag-in-dag-uit na te streven. Niks is hem teveel.

Emmelot

De female touch binnen het Development Team. Spreekt niet alleen perfect Chinees, maar ook de programmeertalen Javascript, C#, .NET, React en Angular heeft zij onder de knie.

Ewout

Spontaan, sportief, goedlachs en een makkelijke prater, dat is Ewout. Via een stageplek bij Innvolve het IT-vak ingedoken en inmiddels klaar om de IT-wereld te bestormen.

Frank

Goedlachse project- en servicemanager. Is in staat de mensen in zijn team tot een geoliede machine te maken. Staat voor zijn team en altijd bereid anderen te helpen.

Freek

Commercieel directeur van Innvolve. Vakinhoudelijk bekwaam en gericht op de langdurige relatie. Weet het beste in mensen naar boven te halen. Brabantse roots, groot voetballiefhebber.

Gerrit

Een stuk Amsterdamse gezelligheid in ons Brabantse bedrijf. Heel talentvol, gedreven en niet vies van een feestje op z’n tijd.

Henk

Een plezierige collega waar je op kunt bouwen. Is als geen ander instaat inhoud te combineren met het begeleiden van een team. Is daarmee de perfecte meewerkend voorman.

Werken bij Innvolve betekent werken met toffe klanten, aan gave projecten. Ik werk onder andere met de nieuwste versies van .NET, Blazor en Microservices en juist het werken met steeds nieuwe technieken, maakt elke dag uitdagend en ik blijf constant leren van het vak!

Thimo Koolen, Software Developer

Jente

Onze uber-sportieve Sales (hockey, padel, etc…) en daarmee lekker competitief en creatief in wat ze doet.

Jeroen

Techneut in hart en nieren. Bijt zich graag vast in complexe IT vraagstukken.

Joe

Als het over reizen (bij voorkeur met de fiets) gaat, is Joe zéker van de partij. En zo snel als hij zich verplaatst op die fiets, zo gaat hij ook als een speer op de werkvloer.

Jorg

Zoek je gezelligheid, dan wandel je “ff” bij Jorg binnen. En hij is niet te stoppen; niet op de kartbaan (zijn ontgroening bij Innvolve) en niet in de IT.

Marc

Zoals Marc hebben wij er graag nog tien! Technisch op-en-top IT’er, maar vooral een hele fijne collega.

Marcel

Runde ooit zijn eigen kroeg, maar bestiert nu met eenzelfde Brabantse gastvrijheid en gezelligheid de backoffice van Innvolve. Ontzorgt en faciliteert op een fantastische manier.

Mark

Een geboren IT-er, en dan letterlijk: al vanaf de basisschool leerde hij zichzelf er het fijne van. Onze sterke kracht op het gebied van Azure en Security.

Merav

Vriendelijk, charmant en begripvol; de ingrediënten voor een succesvolle Sales. Vanaf dag één zorgt Merav voor een frisse wind op kantoor én in het salesteam.

Michael

Hét levende bewijs van “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Werd in korte tijd een Software Developer alsof hij nooit anders deed.

Mohamed

Grijpt zich maar al te graag vast in een groot project waar hij zijn consultant-talent kan bewijzen. Blijft zijn kennis toch nog verbreden in Tilburg.

Peter

Tot het bot gemotiveerde Cloud specialist én onze CISO. Met zijn ruim 15 jaar aan (technische) ervaring moeiteloos in staat te laveren tussen inhoud en aansturing.

Peter

Kritisch en zeer professionele Innvolver. Sfeermaker in menig project en met deze prettige eigenschap sterk in het presenteren van projecten, zowel intern als aan opdrachtgevers.

Bij Innvolve ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van applicaties die naadloos aansluiten op de wens en het proces van de business. Het is gaaf om elke dag gebruik te maken van de nieuwste technologieën en mogelijkheden van Azure. De betrokkenheid van Innvolve geeft mij elke dag de mogelijkheid om in alle vrijheid mijzelf door te ontwikkelen. Of het nu gaat over mijn ambities, certificeringen of opdrachten.

Ewout de Gast, .NET Azure Developer

Rianne

Vraag het Rianne en je weet gewoon dat het tot in de puntjes wordt geregeld. Naast haar brede interesse is ze “de norm” als het gaat om doorzettingsvermogen en gedrevenheid.

Rick

Onze technische alleskunner: Exchange, OneDrive, Endpoint manager, en leert zichzelf ook nog eens Power Automate en Python bij. Een onmisbare consultant!

Robbie

Kan uren praten over techniek, IT’er in hart en nieren en helemaal in zijn element als de beste oplossing door de complexiteit onmogelijk lijkt.

Roel

Onze Technische Tilburger en tevens CTO van Innvolve. Verantwoordelijk voor alles wat met techniek te maken heeft. Zorgt daarnaast voor de nodige ‘schwung’ in het team.

Ruud

Warm, coachend en betrokken bij Innvolvers en iedereen die Innvolved is. Begon ooit als ontwikkelaar maar “de wereld heeft aan mij geen goede programmeur verloren”.

Sanne

Hét aanstormend talent van Innvolve. In Marketing afgestudeerd bij ons, en wij zijn er zeker van: van deze zeer getalenteerde young professional gaan wij nog heel veel horen!

Selina

Wint ongetwijfeld “Innvolve Next Topmodel” en is ook nog eens super vriendelijk. Het aanspreekpunt voor de leveranciers.

Stefan

Onze goedlachse cloud consultant zonder poes-pas. Je weet wat je aan hem hebt als het om projecten gaat en ook qua gezelligheid zit het wel goed.

Steven

Steven is onze sportieve manager Consultancy uit Brabant. Sympathiek, bescheiden maar altijd het resultaat voorop.

Thijs

Gaat voor zijn doelen door het vuur – letterlijk en figuurlijk. Naast zijn OPS-engineer functie is Thijs ook nog brandweerman. Stoer!

Thimo

Leergierig en vooral heel gezellig. Deze professional – voormalig trainee – gaat het helemaal maken in de richting van Ecosystem van C# én wil dat blijven combineren met Azure.

Tobias

De Innvolver waar we iedereen graag bij aan tafel zien: onze Corporate Recruiter in hart en nieren. Gezellig, goedlachs en lekker Brabants.

Tom

Hele brede interesse en een grote kennisknobbel. Fijne, slimme collega voor ons Consultancy team.

Tom

Gaat geen uitdaging uit de weg en met zijn rol als Projectmanager bij Innvolve weet hij het beste uit werkelijk élk team te halen.

Willem

Voor wie zich afvraagt wat het “INNVOLVE DNA” precies inhoudt. Loop een week met Willem mee en je hebt een feilloos beeld. Klankbord voor iedere klant wanneer complexe IT-vraagstukken zelfs hun beste IT’er boven het hoofd stijgt.

Yanne

Yanne is hét aanspreekpunt van onze professionals: altijd een luisterend oor, gaat voor iedereen door het vuur en is vooral ook gewoon een hele fijne collega.

Kom jij ons team versterken?