19/05/2021

WALKINN’ WITH FRANK SEIGNETTE

Frank is onze goedlachse project-, en servicemanager en is in staat om alle Innvolvers als een topteam te laten presteren. Zonder hem zou niet alles zó op rolletjes lopen en dat maakt Frank al vijf jaar een onmisbare schakel binnen ons team.

Met HR-manager Carolien strekte Frank de benen in het mooie Almere, waar ze kletsten over zijn stap van ZZP’er naar een vast dienstverband bij Innvolve, én zijn gaafste project.

‘Ik heb veel uitdagingen gehad, maar twee projecten zijn mij altijd bijgebleven...’ 

WAAROM BEN JIJ BIJ INNVOLVE GAAN WERKEN?

Ik ben eigenlijk bij toeval bij Innvolve terechtgekomen. Ik startte een eerste opdracht als ZZP’er voor Innvolve. Maar dat klikte zodanig, dat het voor mij totaal niet moeilijk was om voor deze organisatie te kiezen. Het is niet eens een keuze geweest, eigenlijk, want het was meer een natuurlijk vervolg. Vanuit mijn ZZP’er-rol volgde al snel een vast dienstverband en dat is ondertussen alweer vijf jaar geleden! En ik ben nog altijd heel blij met die keuze. Bij Innvolve is het commitment altijd wederzijds. Dat maakt het een vertrouwde organisatie, met fijne samenwerkingen en bovenal hele leuke projecten. Het voelt gewoon goed in alle opzichten, dat voelde ik al toen ik als ZZP’er bij Innvolve aansloot. Ik ben zelf een hele loyale hond, dus ik ben helemaal thuis binnen dit team.  

WAT BETEKENT HET VOOR JOU OM EEN INNVOLVER TE ZIJN?

Innvolver zijn betekent voor mij het werken met een club ontzettend gedreven mensen. Het hart zit bij iedereen op de juiste plek en dat merk je constant. Er is gewoon aandacht voor de mens achter de werknemer; iedereen is bijzonder sociaal met elkaar betrokken. Zowel op de werkvloer als daarbuiten. Die persoonlijke aandacht in de tijd dat het met mij wat minder goed ging, en de manier waarop daarmee om is gegaan vanuit Innvolve, ben ik heel dankbaar voor. Nog altijd. Daarin voel ik echt de sociale betrokkenheid. Ook nu, in de Corona-crisis, staat sociale aandacht nog altijd centraal. De interesse in de werknemer als mens en de attenties die we hier en daar ontvangen. En dat maakt het voor mij heel mooi om bij deze club te horen.  

Wat maakt werken voor Innvolve zo gaaf? 

Je maakt onderdeel uit van de club, waardoor je nooit alleen staat. Daarmee bedoel ik dat je altijd terug kunt vallen op je collega’s en ook op het Management Team. Dat is ongeacht wanneer en waarmee; iedereen staat voor elkaar klaar. Ook de projecten zijn prima op maat gesneden; ik haal er heel veel uitdaging en voldoening uit en ik voer projecten uit die bij mij passen.  

Vertel eens iets over die projecten…  

Alle projecten die ik heb gedaan, hadden ieder hun eigen uitdagingen. Uitdagingen om jezelf te verbeteren en op een hoger plan te krijgen. Met name het Tennet-project vroeg veel en vaak om het tonen van initiatief en aansturing. Dat was voor mij een heel mooi leertraject; zowel voor mij als persoon als voor mijn kennis. Ik kreeg meer vertrouwen in mijn kunnen en kon me volledig focussen op mijn projectleiderschap en servicemanagement skills. Het draaide om het adviseren van de klant en het meepraten op Management Team-niveau. Dat was écht een uitdaging 

Over projecten gesproken; wat was jouw gaafste Innvolve-project? 

Ik heb veel uitdagingen gehad, maar twee projecten zijn mij altijd bijgebleven. Dat is het traject bij SOMA bedrijfsopleidingen en de transformatie van Concordia de Keizer naar de Cloud.  

Bij SOMA was het traject in eerste instantie volledig vastgelopen. Samen met collega’s én de klant hebben we het uiteindelijk vlotgetrokken en tot een goed einde gebracht. Dat heeft onze samenwerking even op de proef gesteld, maar met uiteindelijk een super resultaat. Bij Concordia de Keizer was het de uitdaging om van kop tot staart het hele traject uit te voeren. Dit begon in Houten, waar het contract werd getekend, tot en met de oplevering en overdracht in Rotterdam op locatie. Het heeft, ook intern, zijn uitdagingen gekend maar uiteindelijk zijn we tot een prima einde gekomen. Het is heel goed om te zien dat de klant altijd het vertrouwen heeft behouden in onze samenwerking en ook de volgende stappen heeft gezet. Hoe gaaf is het om daar onderdeel van te zijn geweest! 

Wat heeft Innvolve jou tot nu toe gebracht? 

Veel plezier in mijn werk; elke dag ontwikkel ik mij persoonlijk, groei ik, en dat samen met een leuke groep collega’s. Werken bij Innvolve heeft mij sterker gemaakt in vele opzichten. Met name ben ik weerbaarder, en dat merkte ik vooral in mijn laatste twee opdrachten. Het vertrouwen vanuit de klant is er en dat geeft een bak aan energie.  

 

WIJ ZIJN TOT SLOT WEL ERG BENIEUWD NAAR JOUW GUILTY PLEASURE ALS JE THUISKOMT VAN JE WERK…

Een heerlijk glas wijn en als het even kan, stook ik de barbecue direct aan. Relaxen in de tuin met mijn vrouw Sandra, kinderen én kleinkinderen. Maar eigenlijk is iedereen welkom!