Walkinn with

Walkinn’ with…

HR-Managers Carolien en Sanne halen regelmatig een frisse neus met onze Innvolvers. En voelen ze dan gelijk even aan de tand over het ‘Innvolved-zijn’.

24/08/2021

Walkinn’ with Henk Jongedijk

Als het binnen Innvolve gaat over een doorgewinterde én enthousiaste collega, dan hebben we het ongetwijfeld over Henk. Innvolve zou Innvolve niet meer zijn zonder hem! Werken bij Innvolve betekent voor Henk al jaren inspiratie opdoen van fijne collega’s en uitdagende projecten. Met HR-manager Carolien wandelde hij langs de Oude Maas in Zwijndrecht om terug te kijken op twaalf jaren Innvolver-zijn.   

01/07/2021

Walkinn’ with Robbie Kouwenberg

Robbie heeft met zijn content-skills al wat zichtbaarheid én waardering gecreëerd. Hij kan uren praten over techniek en weet dat ook nog eens heel goed op papier te zetten. Van alle markten thuis, dus!  

01/07/2021

Walkinn’ with Patrick Twisterling

OPS-engineer Patrick is dit jaar alweer vijf jaar bij Innvolve in dienst. Een technische duizendpoot die geen uitdaging uit de weg gaat en constant blijft bijleren door het volgen van interessante Seminars.

20/05/2021

Walkinn’ with Patrick Nieuwenhuijzen

Patrick is een onmisbare collega binnen ons team, hij is als de beste in het vinden én binnenhalen van aanstormend talent voor Innvolve. Hij weet precies wat bij ons past en overtuigt met zijn enthousiasme menig IT-er om bij Innvolve te komen werken.

01/05/2021

Walkinn’ with Linda Driessen

Een tikkie competitief, een flinke dosis saleservaring én een enthousiaste verschijning: Linda Driessen wist binnen korte tijd haar plek in het Innvolve salesteam te veroveren.  Wat drijft haar als accountmanager en wat heeft Innvolve haar tot nu toe gebracht? 

13/04/2021

Walkinn’ with René Valster

René is by far de meest sportieve collega die wij binnen Innvolve hebben. Dit komt onder andere tot uiting in zijn doorzettingsvermogen. De afgelopen tijd had René een moeilijke periode waarin hij herstelde van een zware burn-out. Super trots zijn wij op René en de wijze waarop hij heeft gewerkt aan zijn herstel én op zijn openheid om zijn verhaal te delen.  

11/03/2021

Walkinn’ with Ewout de Gast

Van trainee naar waardig Software Developer: Ewout wist binnen een jaar het verschil bij Innvolve te maken. Met HR manager Sanne wandelde hij in het Mastbos in Breda. Ewout vertelt ons hoe het was om als Innvolver te starten en hoe zijn leertraject eruitzag. En niet te vergeten… zijn passie voor computers.  

04/03/2021

Walkinn’ with Paul Aerts

De verschillende collega’s die Paul kende vanuit de tijd dat hij bij RES/Ivanti werkte hadden het al vaker gezegd: ‘Die Paul, díe moeten we aannemen!’. En dat bleek een gouden tip… Inmiddels is Paul alweer bijna vier jaar werkzaam bij Innvolve en niet meer weg te denken binnen het OPS team.   HR Manager Sanne nodigde Paul uit voor een wandeling waarin Paul vertelt over wat werken bij Innvolve voor hem betekent, zijn passie voor Cloud én…. zijn oerhollandse guilty pleasure!

03/03/2021

Walkinn’ with Dennis van Beers

Wie had in 2011 gedacht dat Dennis van Beers, nog groen achter de oren en net afgestudeerd aan de Tilburg University, zo’n carrière en groei binnen Innvolve zou doorlopen. Begonnen in het support team is Dennis inmiddels doorgegroeid tot een ervaren Business Analist die met gemak tussen de Business en IT laveert. Maar nog belangrijker tot een onmisbare teamplayer en geliefde collega binnen het Innvolve team.