Walkinn with

Walkinn’ with…

HR-Managers Carolien en Femke halen regelmatig een frisse neus met onze Innvolvers. En voelen ze dan gelijk even aan de tand over het ‘Innvolved-zijn’.

09/06/2022

Talkinn’ with Andrew Passon

Andrew was al tweede aan de beurt voor een Talkinn' with. Wat gaaf is, is dat hij sinds kort in een energieneutraal huis woont. Dus, daar wilden wij natuurlijk wel het fijne van weten. We zochten hem thuis op en daar vertelde hij ons over de snelheid waarin alle beslissingen gemaakt moesten worden en hoe hij de bouw van dit huis wist te combineren met zijn werk. 

22/03/2022

Talkinn’ with Thimo Koolen

Thimo trapte Talkinn' with als eerste af. Met collega Femke wandelde hij bij de IJzeren Man in Vught waar ze spraken over zijn periode als trainee bij Innvolve, wat zo gaaf is aan zijn opdracht bij DAF, en hoe hij het zelf zou aanpakken als begeleider van talent. Thimo heeft ook nog een paar tips voor starters.

24/08/2021

Walkinn’ with Henk Jongedijk

Als het binnen Innvolve gaat over een doorgewinterde én enthousiaste collega, dan hebben we het ongetwijfeld over Henk. Innvolve zou Innvolve niet meer zijn zonder hem! Werken bij Innvolve betekent voor Henk al jaren inspiratie opdoen van fijne collega’s en uitdagende projecten. Met HR-manager Carolien wandelde hij langs de Oude Maas in Zwijndrecht om terug te kijken op twaalf jaren Innvolver-zijn.   

01/07/2021

Walkinn’ with Robbie Kouwenberg

Robbie heeft met zijn content-skills al wat zichtbaarheid én waardering gecreëerd. Hij kan uren praten over techniek en weet dat ook nog eens heel goed op papier te zetten. Van alle markten thuis, dus!  

01/07/2021

Walkinn’ with Patrick Twisterling

OPS-engineer Patrick is dit jaar alweer vijf jaar bij Innvolve in dienst. Een technische duizendpoot die geen uitdaging uit de weg gaat en constant blijft bijleren door het volgen van interessante Seminars.

20/05/2021

Walkinn’ with Patrick Nieuwenhuijzen

Patrick is een onmisbare collega binnen ons team, hij is als de beste in het vinden én binnenhalen van aanstormend talent voor Innvolve. Hij weet precies wat bij ons past en overtuigt met zijn enthousiasme menig IT-er om bij Innvolve te komen werken.

01/05/2021

Walkinn’ with Linda Driessen

Een tikkie competitief, een flinke dosis saleservaring én een enthousiaste verschijning: Linda Driessen wist binnen korte tijd haar plek in het Innvolve salesteam te veroveren.  Wat drijft haar als accountmanager en wat heeft Innvolve haar tot nu toe gebracht? 

13/04/2021

Walkinn’ with René Valster

René is by far de meest sportieve collega die wij binnen Innvolve hebben. Dit komt onder andere tot uiting in zijn doorzettingsvermogen. De afgelopen tijd had René een moeilijke periode waarin hij herstelde van een zware burn-out. Super trots zijn wij op René en de wijze waarop hij heeft gewerkt aan zijn herstel én op zijn openheid om zijn verhaal te delen.  

11/03/2021

Walkinn’ with Ewout de Gast

Van trainee naar waardig Software Developer: Ewout wist binnen een jaar het verschil bij Innvolve te maken. Met HR manager Sanne wandelde hij in het Mastbos in Breda. Ewout vertelt ons hoe het was om als Innvolver te starten en hoe zijn leertraject eruitzag. En niet te vergeten… zijn passie voor computers.  

04/03/2021

Walkinn’ with Paul Aerts

De verschillende collega’s die Paul kende vanuit de tijd dat hij bij RES/Ivanti werkte hadden het al vaker gezegd: ‘Die Paul, díe moeten we aannemen!’. En dat bleek een gouden tip… Inmiddels is Paul alweer bijna vier jaar werkzaam bij Innvolve en niet meer weg te denken binnen het OPS team.    HR Manager Sanne nodigde Paul uit voor een wandeling waarin Paul vertelt over wat werken bij Innvolve voor hem betekent, zijn passie voor Cloud én…. zijn oerhollandse guilty pleasure!